Зареждане

Dana White: Няма начин Ortiz - Sonnen да е бил договорен

Dana White: Няма начин Ortiz - Sonnen да е бил договорен
Публикувано на: Февруари 2, 2017 в 09:31 ч
 
Двубоят между Tito Ortiz и Chael Sonnen на Bellator 170 предизвика много полемики, като не малко хора споделиха мнение, че двубоят е бил уреден.


Ortiz записа успех чрез събмишън още в първи рунд на сблъсъка, но мнозина се усъмниха в успеха на ветерана, който след това се оттегли от спорта.

Президентът на UFC Dana White призна, че с удоволствие би говорил кофти неща за Bellator, но според него срещата в никакъв случай не е била уредена.

“Това бе двубой за оттегляне, като много хора мислят, че е уреден. Няма начин. Има някои неща, които хората не разбират относно Tito Ortiz. Този шибаняк е наистина силен. Веднъж той ме хвана за гърлото, като вратът ми щеше да изхвръкне от раменете ми. Физически, той е много силен. Смятам, че и уменията му на земя са подценени. Доколкото помня, Chael не се беше бил или побеждавал от 2013 година. Когато те няма толкова време, няма как нещата да изглеждат по друг начин. С удоволствие бих говорил кофти неща за Bellator, но няма начин това да е било уредено. Chael е добър борец, но никога не е бил някакъв голям експерт в джиу-джицу. А когато Tito Ortiz още малко и ще ти откъсне главата, а ти си на 40 години, може би е добра идея да тупнеш.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес