Зареждане

Dana White: Michael Bisping не отказва битки

Dana White: Michael Bisping не отказва битки
Публикувано на: Юли 5, 2017 в 18:00 ч
 
Странният танц около шампиона в средната категория на UFC Michael Bisping продължава.
 
UFC твърди, че Bisping ще се изправи срещу победителя от срещата между Yoel Romero и Robert Whittaker, която ще се проведе този уикенд в UFC 213. Но водите биват размътени от Georges St-Pierre, който продължава да води кампания за битка с Bisping и не е доволен от плановете на UFC. 
 
Ето какви са плановете на Dana White, най-вече за Bisping.
 
"Ще ви кажа следното. Има момчета, които всеки ден отказват битки. Някои от тях са много известни, други не. Мога да заяви, че Michael Bisping не отказва битки. Не го е правил до сега. Затова много уважавам Mike. Харесвам бойци, които имат бизнес нюх. Трябва да сте склонни да се биете с всеки, навсякъде, по всяко време - особено ако сте шампион или сте един от най-добрите. Не бива да отказвате битки. Bisping не го прави.", заяви White.
 
"Bisping ще е на линия за победителя [Romero - Whittaker]. Той никога не е отказвал да се бие. Аз и Bisping се познаваме от сезона му в The Ultimate Fighter и оттогава направих много неща за него и той направи много неща за мен.", допълни той.
 
"Имаме наистина добри отношения и комуникираме много, дори когато и двамата не сме доволни от ситуацията и от това, което се случва. Аз и Michael ще уредим въпроса.", завърши White.
 
Аурата на несигурност вероятно ще продължи до UFC 213 на 8-ми юли, когато Romero и Whittaker ще се срещнат за временната титла в средна категория. Ако нещо не провали тази битка, категоричен победител в тази борба ще има достатъчно аргументи, за да отложи срещата на Bisping с Georges St-Pierre. Но ако мачът бъде оспорван и нито един от двамата бойци не предизвика голямо вълнение, може да сте сигурни, че акцента отново ще се върне върху евентуалната среща на Bisping и St-Pierre.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес