Зареждане

Dan Henderson: Rashad със сигурност ще свали Jones по гръб

Dan Henderson: Rashad със сигурност ще свали Jones по гръб
Публикувано на: Април 4, 2012 в 12:40 ч

Сега след като вече се знае, че Dan Henderson ще се изправи срещу победителя между Jon Jones и Rashad Evans в двубой за титлата в полу-тежката категория, "Hendo" може да започне да разучава играта и на двамата.

"Не отписвайте Rashad Evans. Всеки си мисли, че Jones ще спечели, но Rashad също е много добър боец. Rashad получи много критика за представянето си срещу Phil Davis, но мисля че все пак се би много добре, много стабилно. Jon Jones е корав, но Rashad напълно възможно може да вземе победата. Със сигурност ще повали Jones по гръб, ако се бие, както се би с Davis. Rashad е по-добрия борец, разликата е че Jones е странен. Но Jones няма как да избегне свалянето на земята за дълго време."

Наистина ли Evans ще е първия човек, който може да свали на земята "странния" Jones? Или "Bones" отново ще разчита на дължината на ръцете и краката си, за да предотврати всякакви атаки за събаряне на бившия си съотборник?

Нека не забравяме, Jones наистина няма толкова добра подготовка в борбата като опонента си, но не новобранец в този спорт, тъй като има спечелен шампионат по борба в колежа.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес