Зареждане

Brock Lesnar коментира контузията на Frank Mir

Brock Lesnar коментира контузията на Frank Mir
Публикувано на: Април 5, 2009 в 14:33 ч

Мега двубоя между шампиона в тежката категория на UFC Brock Lesnar (3-1) и бившия шампион Frank Mir (12-3) ще е топ събитието на предстоящото UFC 100: Lesnar vs. Mir 2. Това може би е най-очаквания двубой в историята на организацията.

Събитие от такъв мащаб, изглежда е голяма чест, но като чуете това, което Lesnar каза, ще искате да сте на първия ред когато двубоя му с Mir започне.

"Аз съм малко разочарован, че се бие отбой по този начин", каза Lesnar в скорошно издание на предаването по HDNet  "Inside MMA". "Мисля си, Frank наистина ли го боли от контузията или просто го е страх?"

 

Mir бе принуден да претърпи операция на коляното, поради травма, получена по време на тренировка, поради което най-очаквания UFC двубой, бе преместен от 98-то на 100-то издание на турнира.

Brock Lesnar 

"Frank Mir си мисли, че след като е победил Antonio Rodrigo Nogueira, в двубой по време на UFC 92 за UFC Interim Heavyweight Championship, е носител на "истинския колан"", каза Lesnar. "Той е бивш шампион, но тук няма "ако" или "но", аз съм настоящия шампион."
 

Mir победи Lesnar в първия двубой между двамата, след като получи доста сериозни наранявания, преди да успее да приложи на Lesnar ключ на коляното, принуждавайки го да се предаде. Lesnar вярва, че тогава е допуснал новобранска грешка, което е осигурило победата на Mir.

 

"Най-голямото нещо, което имаш, са тези 15 минути", каза Lesnar. "Веднага след влизането ми в осмоъгълника, имаше няколко основни фактора, които изиграха ключова роля, като затова се втурнах в борбата. Но това сега, биха били просто стари оправдания. Загубих борбата честно и почтено. Frank беше срещу мен, а аз вярвах , че ще спечеля. Но направих грешка на новобранец и той се възползва от нея. Сега очаквам с нетърпение предстоящия ми втори двубой срещу него."

Като прогноза за предстоящия му двубой, уверения и нахъсан Lesnar, каза още това: 

"Този втори двубой срещу Frank, няма да е много различен, но изхода от него, със сигурност!"

ММА България - свободни двубои

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес