Зареждане

B.J.Penn обясни защо Dennis Siver е опасен противник

B.J.Penn обясни защо Dennis Siver е опасен противник
Публикувано на: Юни 23, 2017 в 10:00 ч
 
Тази неделя, UFC ще избухне в центъра на Оклахома в очаквано с интерес събитие, което ще се предава по Mtel Sport 2.

В една от битките от основната карта B.J.Penn ще се изправи срещу опасния немски ветеран Dennis Siver. Преди тази завладяваща среща, Penn говори за противника си пред собственото си радио - BJ Penn Radio.
 
"Мисля, че той е страхотен противник", започна Penn. "Мисля, че това е страхотен мач за мен. Други хора не мислят така. Не знам дали Siver наблюдава последната ми среща [срещу Yair Rodriguez] и си е мислел "о, мога да го хвана тук и там", но това си е за него. Това е работата, която трябва да върши. Мисля, че е страхотен боец. Никога не съм го виждал да е неуважителен към опонентите си или нещо подобно. Той е просто там и си върши работата."
 
"Мисля, че той е много опасен, защото е твърд и е кикбоксьор.", заяви Penn. "Но знаете ли какво го прави най-опасен? Той има много мачове за UFC. Това го прави много опасен. Той е ветеран. Той е бил там. Той може да ме удари, може да ме рита, може да ме свали, не е лесно да свалиш него на земята. Той е добър опонент. Той ще е един вид измервателен уред за мен в този момент. Радвам се, че ще се срещнем. Не знам дали ме е видял, но аз бях до басейна и го видях там. Радвам се, че е тук и двамата ще си свършим работата."
 
Когато за последно видяхме Penn в дейстивие, той загуби от Yair Rodriguez в битка, която отбеляза завръщането му в Октагона. Междувременно, Siver също влиза в тази битка след поражение, след като загуби битката си срещу Tatsuya Kawajiri през юни 2015-та година.
 
Кой мислите, че ще спечели битката в Оклахома, B.J.Penn или Dennis Siver?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес