Зареждане

Бивш шампион на UFC: Dana е просто скапан задник

Бивш шампион на UFC: Dana е просто скапан задник
Публикувано на: Септември 12, 2015 в 09:34 ч

Бившият шампион в тежката категория на UFC, Tim Sylvia бе гост в предаването на Chael Sonnen, където дискутира най-различни теми, една от които е напускането му на UFC през юли 2008.

Според "The Maine-Iac", който поиска да бъде отстранен от UFC, за да може да се бие в Affliction, решението му е било изцяло продиктувано от заплащането.
 
"Правих по $100 000 за среща и $100 000 при победа в UFC. Трябваше да спечеля четири двубоя в UFC, за да изкарам $800 000, което ми плащаха в Affliction. Имах един двубой в договора ми и исках да се бия с Brock Lesnar. Те не ми позволиха. Исках да ми платят толкова, колкото му плащаха на него. Той получаваше $300 000 за двубой и $300 000 за победа плюс процент от платените гледания. Правеше по около 3 милиона на двубой. Аз бях бившия шампион в тежката категория, а изведнъж идва този и прави толкова пари? Той се беше бил само веднъж.

Бях много, много ядосан. UFC казаха, че ще ми уредят двубой с Cheick Kongo в Европа, но не бях заинтересован. Помолих ги да ме освободят от договора ми, направиха го и на следващия ден подписах с Affliction.

Знаете Dana White. Той е просто скапан задник. Държи много омраза в себе си. Ядосани са, защото отидох да подкрепя Affliction. Спонсорираха ме три години преди тоз двубой. Dana e гъз. Той имаше същото отношение и към Andrei Arlovski. Но той постъпи умно, отиде в добър отбор, започна да си избира противниците и записа 8 или 10 победи. Нямаха друг избор, освен да го върнат обратно в UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес