Зареждане

Марк Колман навит на бой с шамари срещу Тим Силвия

Марк Колман навит на бой с шамари срещу Тим Силвия
Публикувано на: Април 26, 2023 в 00:00 ч
Членът на Залата на UFC Марк Колман заяви, че се е съгласил на мач с ветерана Тим Силвия в SlapFight. "The Hammer" направи това изявление в социалните медии след неотдавнашната победа на Силвия в шампионата на SlapFight.

Коулман е присъствал на дебюта на Тим Силвия в боевете с шамари през уикенда в Оклахома. Той е бил в ролята на "catcher" - хващач на падащите тела на участниците и е бил там, за да изпълни прихващането на опонента на Силвия - човек, известен просто като "The Bouncer".

Силвия, който сега е на 47 години, спечели мача в пет рунда чрез нокаут. И според Колман е постигнато обсъждане и споразумение за среща между двамата

"Имахме уговорка ако Тим спечели, аз съм съгласен да се бия с него следващия път."

Здравословни тепроблеми на Марк Колман след края на кариерата му

Някои коментари на фенове към поста бяха по-скоро за загриженост за здравето на боеца. През последните години 58-годишният Колман не е в най-добрата си форма. Още през 2015 г. ветеранът от ММА Уес Симс създаде страница GoFundMe, която имаше за цел да поеме болничните сметки, натрупани от Колман вследствие на усложнения при операция на бедрото.

Както Симс пише в страницата на кампанията, Колман не се е чувствал добре.

"В момента Марк няма доходи. Застраховката му е на път да изтече, но в момента разглеждаме възможността за инвалидност. Търся да събера средства, за да помогна за разходите му за живот, сметките за лекари, лекарствата и да компенсирам това, което ще загуби през следващите няколко месеца в изявите, които ще пропусне."

През 2020 г. Коулман е хоспитализиран след претърпян сърдечен удар. Той успява да се придвижи сам до болницата, където по-късно научава, че има пълно запушване на голяма артерия.

Поглед назад към кариерата на Марк Колман

Марк Колман е част от ранните дни на UFC, като дебютира на UFC 10 през 1996 г. След тригодишен престой той пренася таланта си в далечния изток, в Япония, за да се състезава под в PRIDE. Колман постига същия успех с победи над Дон Фрай и Маурисио "Shogun" Руа.

Колман се завръща в UFC през 2009 г. и при втория си престой записва статистика 1-2. Последната му битка се състоя на UFC 109 през 2009 г. срещу другия член на Залата на славата Ранди Котюр. Колман губи чрез предаване във втория рунд. През 2008 г. той е приет в Залата на славата на UFC, а през 2013 г. се оттегля с професионален рекорд от 16-10.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес