Зареждане

Асоциацията на бойците се разграничи от Bjorn Rebney

Асоциацията на бойците се разграничи от Bjorn Rebney
Публикувано на: Януари 24, 2017 в 12:01 ч
 
Бившият боец от UFC и настоящ президент на Асоциацията на бойците (ММААА) Tim Kennedy призна, че включването на бившия бос на Bellator Bjorn Rebney в рамките на организацията е било грешка.


Създаването на ММААА бе обявено през месец ноември, като тогава няколко известни бойци от UFC представиха с лицата си новата организация. За изненада на мнозина, сред тях бе и Bjorn Rebney - ход, който донесе на новата асоциация не малко негативни отзиви.

Говорейки в MMA Hour, Tim Kennedy призна, че включването на Rebney е било лоша идея.

“Беше грешка да го поставим в пубичното пространство по време на обявяването. Очевидно съжаляваме за това. Но той все още ще бъде някой, когото членове на борда ще питат “като промоутър, правил ли си това?”

“Аз имам нужда от тази информация и той ще бъде човекът, на когото ще задавам тези въпроси. Но той няма никаква власт или позиция в ММААА, нито пък право на глас”.

“Той никога не е бил част от нас в смисъла да има някаква власт или възможност да въздейства върху процесите. Единствените хора, които могат да гласуват, са членовете на борда. А единствено бойци могат да бъдат такива. Неговата роля не се е променяла. Но аз съжалявам, че неговото присъствие разсея останалите”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес