Зареждане

Artem Lobov се закани на Cub Swanson

Artem Lobov се закани на Cub Swanson
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 18:00 ч
 
Преди броени дни стана ясно, че един от тренировъчните партньори на Conor McGregor Artem Lobov ще се изправи срещу намиращия се под №4 в ранглистата на категория “перо” на UFC Cub Swanson.


Имайки предвид, че Swanson е №4, а Lobov дори няма ранкинг, не малко хора повдигнаха въпросително вежди, научавайки за този двубой.

Според Artem Lobov обаче, срещата му със Swanson е чудесна възможност за него.

“Радвам се на този двубой. Имайки предвид колко нависоко в ранглистата е той, а и неговия стил, чувствам, че това е перфектно за мен”, коментира Lobov.

“Това е типът мач, който съм търсил през целия си живот. Никога досега не бях получавал шанса да се изправя срещу някого като него. Всеки друг опонент, който съм имал, винаги е опитвал да пренесе събитията на земята”.

“От много години търсех подобен мач. Това е моят тип мач. Молитвите ми бяха чути”.

Lobov сподели и как възнамерява да спечели срещу Swanson. 

“Той притежава мощ, но не е нещо, което да не съм виждал. Гарантирам, че няма да направя и крачка назад. Това вече е нещо, което той не е срещал в кариерата си. Той никога не се е изправял срещу някого, който може да “затвори” играта му, както аз. Аз ще го накарам да отстъпва, като няма да му дам пространство за атака. Очаквайте да го атакувам с големи бомби още от първия момент”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес