Зареждане

Antonio Rodrigo Nogueira се оттегли от ММА

Antonio Rodrigo Nogueira се оттегли от ММА
Публикувано на: Септември 2, 2015 в 07:51 ч

Един от най-великите бойци в тежката категория на смесените бойни изкуства - Antonio Rodrigo Nogueira днес сложи край на своята професионална кариера. След 15 години на битки в различните краища на света, бразилецът е взел решение да се пенсионира. Четиридесет годишния Nogueira се оттегля със статистика от 34 победи, 10 загуби и 1 двубой обявен в "не състоял се".

Наскоро от UFC го назначиха на нов пост в неговата родина - Посланик на смесените бойни изкуства.

В официалното съобщение, което беше изпратено до медиите от Big Nog, той заявява, че ще се посвети да помага на младите бойци:

"Винаги съм имал желание да помагам на бойците да се развиват, да откривам нови таланти и да работя с тях. Смятам да продължа да се занимавам точно с това след като спирам да се състезавам. Искам да помогна за популяризирането на този спорт по целия свят и ще вложа цялата си сила и енергия в развитието на младото поколение бойци.".

Nogueira е печелил титлите в двете най-оспорвани организации в света - UFC и PRIDE FC. Три пъти се е изправял срещу Fedor Emelianenko и всички ще го запомнят за изключително здравата му брадичка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес