Зареждане

Силва сподели кои са най-добрите в историята на ММА

Силва сподели кои са най-добрите в историята на ММА
Публикувано на: Юли 24, 2021 в 02:00 ч
Много хора смятат, че Андерсън Силва е един от най-добрите в историята на ММА. Той обаче не се сложи в своя лист с най-добрите в историята. Силва обяви 4-ма бойци за най-добрите.

Ако очаквате, че Джон Джоунс, Джордж Сейнт Пиер и Фьодор Емеляненко да са в листата на Силва, то ще останете разочаровани. ‘The Spider’ смята, че Би Джей Пен, Хабиб Нурмагомедов, Ройс Грейси и Антонио Ногейра са най-добрите.

Всеки един от тези четирима направи много за спорта, но рядко хората включват в листата с най-добрите Ногейра и Би Джей Пен. Ето какво сподели Силва пред Give Me Sport:

Има много бойци, които уважавам, но ще говорим за най-добрите. Бих казал, че един от тях е Би Джей Пен. Това, което той направи за спорта е невероятно. Хабиб е звяр и е изумителен. Неговата борба, натиск и начин на битка промени играта. 

Ще кажа и Ройс Грейси. Той започна всичко и без него нямаше да има нищо. Нямаше да има UFC и MMA. Моя добър приятел Антонио Ногейра също. Той е мой учител. Минотавъра ми даде моя черен колан в бразилското джиу-джитсу. 

Това ли са най-великите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес