Зареждане

Anderson Silva тренира с Andre Galvao за UFC 162

Anderson Silva тренира с Andre Galvao за UFC 162
Публикувано на: Юни 28, 2013 в 17:15 ч

Шампионът в средната категория на UFC, Anderson Silva ще се изправи срещу Chris Weidman на 6-ти юли в UFC 162. Опасна част от играта на Wiedman са уменията на земя, предадени му от черния колан Renzo Gracie. Един от най-добрите в бразилското жиу-житцу, Roger Gracie, заяви наскоро, че Weidman може да заключи всеки.

За да се подготви за тази заплаха, Silva, чиято тренировка се ръководи от Ramon Lemos, покани неколкократния световен и ADCC шампион, Andre Galvao.
 
"Дойдох да помогна на Anderson за този двубой. Той ме помоли да потренираме играта му на земя, а той винаги ми е помагал. За сега всичко върви добре. Откакто Ramon ме извика, виждам подобрение в играта на Anderson. Той е черен колан и просто му трябва малко обиграване. Много е талантлив и се учи бързо. Той ще е готов да се изправи срещу Weidman. Уважаваме Weidman и ще сме готови за неговите заплахи."

Друг голям майстор на бразилското жиу-житцу също посети тренировките на Anderson. Fabricio Werdum стана поредния ас на земята, който помага на Silva при подготовката му за UFC 162.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес