Зареждане

Anderson Silva: Много съм стар, но това е моят живот

Anderson Silva: Много съм стар, но това е моят живот
Публикувано на: Февруари 13, 2017 в 09:31 ч
 
Anderson Silva успя да запише първа победа в Октагона от почти пет години насам, записвайки успех със съдийско решение над Derek Brunson на UFC 208.


Решението на съдиите предизвика много полемики, като самият Brunson е на мнение, че е бил ощетен. Подобно мнение сподели дори и президентът на UFC Dana White.

Anderson Silva обаче няма проблем с решението на съдиите, радвайки се на успеха си.
 

“Мисля, че аз бях по-техничен и се движех повече. В последния рунд опонентът ми успя да ме свали на земята. Аз обаче бях по-офанзивен и атакувах повече. Това е добра преценка на съдиите”, сподели “The Spider”.

Много хора продължават да смятат, че Silva трябва да се откаже, особено имайки предвид, че е вече 41-годишен. Той обаче призна, че това не е лесно решение за взимане.

“Искам да кажа само едно нещо: Много съм щастлив, защото преди всичко, аз обичам да се бия. Второ, когато понякога различни хора говорят с мен и ми казват - “защо не спреш, нямаш какво да доказваш?”, аз отговарям, че това е моят кислород, моето сърце. Това е животът ми. Когато вляза в клетката, аз отново ставам на 30 години и съм щастлив, защото това е животът ми”.

Той все пак призна, че ще си почине, преди отново да се върне в Октагона.

“Очаквам следващото ми предизвикателство в клетката. Но сега имам нужда да си почина. Вече съм стар. Много стар. Но имам и много опит, както и перфектен тайминг. Това е по-важно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес