Зареждане

Явор Лазаров: Дайте възможност на една майка да продължи да живее

Явор Лазаров: Дайте възможност на една майка да продължи да живее
Публикувано на: Май 4, 2013 в 18:52 ч

Явор Лазаров е един от бойците, които ще вземат участие в третата благотворителна гала-вечер  ММА Fight 4 Life III, която ще се проведе на 10 май в Благоевград. Лазаров ще се изправи срещу босненският боец Nemanja Milakovic, който няма загуба като професионалист.

Milakovic е възпитаник на MMA Wonder Crew и тренира под ръководството на Dragan Pesic, който е световен шампион в К1 и една от звездите на най-голямата британска MMA верига UCFC.

Лазаров даде силно емоционален коментар преди предстоящия турнир:

"Ще се бия и ще дам всичко от себе си, за да може тази жена да доживее дълбоки старини и да отгледа внуци и правнуци. Хайде сега всички да се замислят за какво го живеем този живот?! Кои сме ние и към какво се стремим?

Някои хора изживяват целия си живот без да си мръднат и малкото пръстче, за хора които имат крещяща нужда от едни 60 хил. и защо така? Отговорът е прост - от страх,алчност и мързел ако щете.

Дайте възможност на една майка да продължи да живее! Бъдете спасителите на едно пълноценно детство! Жертвайте една две кутии цигари и превърнете сълзите в усмивка и отчаянието в надежда.

Аз ще отделя каквото мога като средства и ще вляза в нелека битка, защото вярвам че от МЕН зависи! Не от държавата, не от някой богат човек а от мен самият. Всеки трябва да повярва , че от него зависи.".


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес