Зареждане

Fight 4 Life III: Лазаров срещу Milakovic

Fight 4 Life III: Лазаров срещу Milakovic
Публикувано на: Април 21, 2013 в 15:23 ч

На 10 май в град Благоевград ще се проведе благотворителният боен спектакъл Fight 4 Life III: Лазаров срещу Milakovic. Турнирът се организира в подкрепа на младата майка Милена Янева, която иска само едно простичко нещо - да живее!

Милена е млада майка, която е готова на всичко за да живее и отгледа 5-годишния си син. Това, което трябва и иска, е да се подложи на таргетно лечение, което става с прием на точно определено лекарство по точно определена схема. Въпросното лекарство се предлага само от една фирма в България - Roche и лечението с него за месец е 20 000 лв, която сума е непосилна за младата жена. Лекарството не се поема от НЗОК към момента и не се знае кога и дали въобще някога ще се поеме. За начало на терапията изискват сумата за 3 месеца, понеже е безсмислено да се прилага, ако не може да направи поне три курса.

Организатори на турнира са спортен клуб "Ипон Благоевград" съвместно с ММА клуб "Bully Team".

Битките в помощ на младата майка ще се проведа в зала Скаптопара от 19:00 часа, като входът е символичен в размер на 5 лева, но подканваме всеки желаещ да дари, колкото може в помощ на тази добра инициатива. От своя страна състезателите ще участват напълно безвъзмездно в тази добра кауза.

Нека на 10 май да покажем, че само със солидарност между нас ще допринесем за спасението на един български живот.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес