Зареждане

Росен Димитров срещу Илия Додеркин на 30 ноември в Русия

Росен Димитров срещу Илия Додеркин на 30 ноември в Русия
Публикувано на: Ноември 27, 2013 в 19:06 ч
Източник: Bgsport.com
Старши треньорът на Българския национален отбор по бойно самбо – Росен Димитров, се прибра  преди няколко дни от Русия, но изглежда, че отново ще има път към страната на „братушките“. Този път Росен няма да бъде до татамито в ролята  на треньор. На Близнака му предстои важен мач на ивент, който се организира от най- големия руски промоутър  по правилата на смесените бойни изкуства – „М – 1″, съобщава Bgsport.com.

Срещата ще бъде на 30 ноември в руския град Тула, а негов съперник е Илия Додеркин. С оглед на изиграните мачове, Димитров е с пъти по – опитен от своя опонент. Българинът е със статистика от 20 победи и три загуби, докато Додеркин има само три победи в ММА.

Графикът на нашия боец е много натоварен в последно време. До края на годината той ще изиграе още един важен мач  срещу испанеца Иван Раул. По думите на Росен, Раул сам е пожелал да се бие с него. Интересното при испанеца е , че  има победа срещу нашумелия венецуелски боец Рони Александър, чието име стана популярно сред българската ММА общественост през последните месеци.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес