Зареждане

Никола Дипчиков срещу Lahat Faye на 15 декември

Никола Дипчиков срещу Lahat Faye на 15 декември
Публикувано на: Ноември 30, 2013 в 09:02 ч

Турнирът по свободни боеве "Twins MMA 3" ще включва битка в полутежка категория между Никола Дипчиков и Lahat Faye. Двубоят между двамата ще се проведе на 15 декември в зала "Христо Ботев", София.

Лахат Файе е шампиона на Африка по ММА, пристига в София с пет последователни победи и е смятан за един от най-перспективните състезатели в категория до 93 кг, умее да приключва противниците си както с нокаути, така и със задушаващи техники Тук е заедно със съотборника си от клуб "Испания Емпериал"- Иван Раул, който ще премери сили с Росен Димитров.

Двамата чуждестранни състезатели са тук с личния си мениджър и се надяват след успех на българска земя да подпишат договори с голяма ММА-верига.

Никола Дипчиков, който започва да тренира самбо и джудо още в 5- ти клас в родния си град Севлиево. Съчетава ММА кариерата с работата си, като фитнес инструктор. Дебютира в ММА с две международни срещи във веригата М-1, съответно в Бразилия и Южна Корея на тежка категория, в последствие преминава в полу-тежка до 93кг. На професионалния ММА-ринг има 8 победи срещу водещи състезатели, като последните му две са срещу чужденци. Играта му в стойка е една от най-силните му страни. Забележително е, че осемте му победи са винаги в първи рунд, което го превърна в един от водещите състезатели в категория до 93кг. Тренира под ръководството на Петър Стоичков.

Невероятна среща между двама физически много силни противници!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес