Зареждане

Никола Дипчиков с участие в силна ММА галавечер в Русия

Никола Дипчиков с участие в силна ММА галавечер в Русия
Публикувано на: Ноември 9, 2014 в 07:38 ч

Българският ММА боец, Никола Дипчиков ще участва в силната ММА галавечер PRO FC 56: Битката при Курск 2, която ще се проведе на 22 ноември в гр. Курск, Русия.

Българският боец ще се бие в категория до 84 кг срещу една от местните звезди - Виталий Бигдаш, който има 5 поредни победи и нито една загуба.

Дипчиков (11-3) обаче също е в силна победна серия, като последната му среща приключи с бърз нокаут над испанският боец Feliciano El Castillo на смесена галавечер с боксови и ММА срещи през юли.

Следващата среща се очаква с интерес от Дипчиков, който дълго време е чакал възможността да запише участие в силен международен турнир.
 
"Мениджър от Русия се свърза с мен и ме покани да участвам. От доста време имам за цел да участвам в международен турнир и се радвам, че сега имам тази възможност.

Противникът ми е доста сериозен, изключително комплексен и на този етап е едно добро предизвикателство за мен. Гледал съм всичките му мачове и е еднакво добър в стойка и на земя, а и това, че няма загуба, ме мотивира още повече!"

За подготовката си, Никола ще разчита на своите приятели, съотборници и едни от звездите в родния ММА и самбо.
 
"Специално за тази среща основни спаринг партньори са ми Деян Топалски, Камен Георгиев, Борис Величков и близнаците Росен и Румен Димитрови. Също така много ми помага и Николай Добруджански макар и от разстояние. Сега се фокусирам върху тази среща, вярвам, че ще победя и очаквам двубоя с нетърпение!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес