Зареждане

Никола Дипчиков: Излизам само за победа

Никола Дипчиков: Излизам само за победа
Публикувано на: Октомври 16, 2013 в 12:44 ч
Снимка: Photo Page
Българският ММА боец Никола Дипчиков е една от звездите, които ще вземат участие в състезанието по свободни двубои (MMA) RPC: Be Strong, което ще се проведе на 19-ти октомври в Арена Армеец, като част от фестивала за силови и бойни спортове Dimitar Dimitrov's Classic 2013.
 
"Чувствам се много добре преди двубоя, тренирам усилено всеки ден и всичко върви по план. Радвам се, че тази година се организират повече ММА състезания, което означава, че този спорт се развива. Благодаря на RPC за поканата."

Дипчиков се подготвя в клуба си, Friends MMA, заедно със своите съотборници и е готов за предизвикателството.
 
"Подготовката ми протича предимно в нашия клуб Friends MMA, където треньори сме аз, Деян Топалски, Александър Георгиев и Петър Стоичков. Освен това, два пъти седмично тренирам лека атлетика с треньорката ми Валя Демирева."

никола дипчиков
 
Неговият опонент ще бъде румънският ММА състезател Николо Бонати.
 
"За противника ми мисля, че е достоен опонент, но аз съм по-добър.

Като се има в предвид, че противникът ми е шампион по граплинг, мисля, че ще се опита да пренесе играта на земя. Моята цел е да наложа моя начин на игра и да го победя, независимо в стойка или на земя.

На Николо Бонати пожелавам успех, надявам се да се получи хубав мач. Аз излизам само за победа."
 
 
MMA състезанието ще бъде кулминацията на фестивала, като преди него през деня в Арена Армеец ще се проведат състезания по граплинг, муай тай, жиу-житцу, стронгфит, вдигане от лежанка, бодибилдинг и бикини фитнес.

Билети може да закупите от касите на ticketpro.bg или от магазинът на ММА България.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес