Зареждане

Излезе списъка с двубои на ММА състезанието RPC на 19-ти октомври

Излезе списъка с двубои на ММА състезанието RPC на 19-ти октомври
Публикувано на: Септември 17, 2013 в 15:25 ч

ММА състезанието RPC: Be Strong ще се проведе като част от големия международен експо-фестивал на бойните и силови спортове Dimitar Dimitrov's Clasic 2013 на 19-ти октомври в Арена Армеец, София. Ето пълния списък на двубоите:
 

Рони Александър (Венецуела) - Георги Валентинов (България)

 

 
Талантливия венецуелец, който жъне само успехи и доминира над едни от най-добрите ММА бойци - близнаците Румен и Росен Димитрови, идва отново в България за победа.

Този път срещу него ще застане сериозния борец и ММА състезател, който наскоро записа победа над член в руските спецчасти, Георги Валентинов. Двамата трябваше да се срещнат по-рано тази година, но Валентинов получи контузия по време на тренировки и срещата им бе отложена.

Сега дългоочаквания двубой е на път да се случи и Георги излиза, за да защити българската чест. Ще успее ли?
   

Йон Паску (Румъния) - Николай Алексиев (Русе, България)

 

Най-опасния и здрав ММА състезател на румъния, Паску, подписа договор с BAMMA наскоро. Той вече веднъж се би пред Българска публика, доминирайки над издръжливия Александър Георгиев в RPC: Reload. Паску показа солидни умения в стойка, на земя и невероятна издръжливост. Известен е с тежките си удари, които не само физически, но и психически сломяват противника му.

Неговия противник Николай Алексиев (видео) е водещ състезател на клуб "Респект" в Русе първо в категория до 77 кг., а сега до 84 кг. В актива си има 16 ММА срещи. Вече всички се съобразяват с него и се стремят да го избягват като противник. Уменията му бяха забелязани от чуждестранни промоутъри и Николай има 6 мача с чужденци 3 от които в чужбина. В България има битки с повечето от водещите бойци. Еднакво добре си служи както с високи, въртящи ритници, така и със задушаващи техники.

Това ще се очаква да е една от най-тежките срещи на вечерта. И двамата състезатели са изключително издръжливи, имат огромна сила и знаят как да я използват най-рационално. Тук определено ще се сблъскат двама изключително мощни и тренирани бойци, като първия който сгреши вероятно ще си получи наказанието под формата на нокаут.
 

Тодор Желязков (Real Pain, София) - Драгомир Йорданов (Десант, Варна)

 
 
Тодор Желязков е един от най-добрите атлети на столичния клуб Real Pain. Той е много кратен медалист в състезанията по бразилско жиу-житцу и граплинг, организирани от БФБЖЖ, а миналата година направи и отлично представяне в професионалния ММА, записвайки победа с гилотина. Сега той се готви да посрещне по-голямо предизвикателство в лицето на новия си опонент.
Драгомир Йорданов е Национален шампион по ММА за аматьори за 2012 г., сребърен медал от аматьорски шампионат по ММА от 2011 г., С професионален ММА рекорд: 5-1-0. Състезава се за отбор "Десант" - Варна, с победи над Радо Карашев и Даниел Стоичков.

И в тази среща ще се сблъскат двама добре тренирани и силни атлети, като вероятно ще има силни и бързи размени, както и динамична игра на земя.
  

Николо Бонати (Румъния) - Никола Дипчиков (София, България)

 
 
Николо Бонати (видео), известен с прякора си "Красивия" е един от топ състезателите на румънския клуб Absoluto BJJ. Той е многократен участник и медалист в състезание по бразилско жиу-житцу,  но жъне успехи и в професионалните ММА състезания, показвайки завидна подготовка в стойка. Той идва в България за победа над един от най-обещаващите ни състезатели - Никола Дипчиков.
 
Никола е само на 27 години, но вече има записани 11 двубоя по професионалния правилник на ММА. Още от първите си двубои той не се притеснява да се изправя срещу оптини и силни бойци. Дебюта си на професионалния ринг прави в Бразилия срещу Jessie Gibbs. Последните двама опоненти на Дипчиков отново бяха чужденци, този път руснаци и записа една победа и една загуба. Готви се под ръководството на Румен и Росен Димитрови, и е известен с предпочитането на играта в стойка, което гарантира, че срещата ще бъде една от най-атрактивните.
  

Иван Мусардо (Team Nogueira, Италия) - Валентин Николов (Русе, България)

 
 
Иван Мусардо вече е идвал в България и си е тръгвал със скалпове от тук. Трениращият в Team Nogueira боеца подписа договор с Bellator, където ще се бие с елита в своята категория. Той има статистика от 21 победи и 7 загуби.

Неговия опонент от българска страна ще бъде русенецът Валентин Николов - Извънземното (видео).
24-годишният русенец има в ММА-клетката 16 профи мача, в които е постигнал 11 победи, 3 загуби и 2 равни срещи.
 

Владислав Кънчев (Питбулс ММА, София) - Diego Borges (Cavaca Team, Бразилия)

 
 
Владислав Кънчев в човекът, който стана известен в ММА средите още преди да се качи на професионалния ринг. Още в аматьорските състезания той всяваше страх в опонентите си тъй победите му там бяха винаги с нокаут и доста често за по-малко от 1 минута
(видео). Малцина са издържали повече срещу него. Когато той направи дебюта си в RPC: Reload традицията продължи и той отново за съвсем кратко време неутрализира противника с тежки удари.

Този път обаче ситуацията е малко по-различна, тъй като срещу него ще се изправи изключително опитен състезател, черния колан по бразилско жиу-житцу Diego Borges от отбора на един от легендите в този спорт, Rodrigo Cavaca.

Това ще бъде класическа среща между двама ММА бойци, като единия има предимстов в стойка, а другия на земя. Кой владее по-добре своя стил, ще стане ясно на 19-ти октомври.
  

Велко Гюров (Real Pain, София) - Павел Георгиев (Питбулс ММА, София)

 

Поредния представител на силната школа на клуб Real Pain, Велко Гюров е дългогодишен състезател по бразилско жиу-житцу и сериозен участник в състезанията по аматьорски ММА. Въпреки заслужения син колан за уменията си на земя, Велко раздава солидно наказание с ръцете си в стойка, което го прави добре подготвен боец за всяка ситуация.

Негов противник е Павел Георгиев от сточлиния ММА клуб Питбулс с треньор Емил Казаков. Павел, подобно на съотборника си Владислав Кънчев, си заслужи славата още от аматьорските ММА състезание с изключително агресивната си игра. Още на 16 години той се състезава в дивизията за мъже, където няколко пъти печели златото с атрактивни нокаути и адаптивна игра на земя.

Изключително сериозна среща с очаквания за много размени в стойка и вероятно нокаут.
 

Азим Ишан - Кходжаев (ИПОН - Благоевград) - Роберто Петров (Марек - Дупница)

 
Това ще двубоя, с който ще стартира галавечерта. Азим е от благоевградския отбор ИПОН, като има вече 2 победи на професионални ММА състезания. Той е бронзов медалист от световната купа по бойно самбо.

Срещу него ще излезе вече доказалия се талант от отбора на Марек, Роберто Петров, който също има на състезания по бразилско жиу-житцу, както и професионални ММА срещи.

Билетите са на цена от 10, 15 и 20 лв. и важат за целия фестивал, който започва от 9:30 сутринта и ще включва състезания по жиу-житцу, граплинг, муай тай, бодибилдинг, бикини фитнес, стронг фит, лежанка и др. Могат да бъдат закупени от мрежата на ticketpro.bg или магазина на ММА България на ул. Искър 16 в София.

Освен всички бойни дисциплини на които зрителите ще могат да се насладят, ще има експо на водещите фирми на спортни стоки, аксесоари за силови и бойни спортове, както и хранителни добавки. Наред с бойното шоу, организаторите са подготвили и много изненади като концерт и танците на Secret Garden Show.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес