Зареждане

Георги Валентинов: От дълго време чакам двубой с Ronny и вече моментът дойде

Георги Валентинов: От дълго време чакам двубой с Ronny и вече моментът дойде
Публикувано на: Септември 13, 2013 в 14:00 ч

Георги Валентинов се готви за най-сериозното си изпитание в смесените бойни изкуства (ММА). Той ще се изправи срещу венецуелската машина Ronny Alexander на 19-ти октомври в "Арена Армеец". Срещата между двамата е ще бъде главното събитие на ММА гала-вечерта на Real Pain Challenge, част от експо-фестивалът за силови и бойни спортове Be Strong: Dimitar Dimitrov's Classic.

Валентинов трябваше да се изправи вече веднъж срещу Alexander, но заради контузия по време на тренировките му се наложи да пропусне двубоя. Сега вече двамата са здрави и идват след убедителни победи, готови да направят едно от най-големите зрелища, виждани в родната ММА клетка.
 
"Чувствам се много добре! Преди седмица играх сериозен мач в Русия на международна гала вечер и победих руснака Сергей Сезих. Той е от спецчастите и е шампион по ръкопашен бой.

Този мач ме сработи много добре, тъй като не бях играл 4 месеца от последния си двубой."

Ronny Alexander заяви, че се готви ден и нощ за срещата му с Валентинов, но и българинът не губи време и подобрява уменията си с всеки изминал ден за да победи боецът от Венецуела.
 
"От много време искам този мач с Рони Александър и мисля, че вече моментът дойде! Тренирам здраво и си изготвям тактика, която ако успея да приложа на ринга, ще победя Рони!"

При всички свои гостувания в България, Ronny Alexander е жънел убедителни победи, като успя да запише доминиращо представяне над един от най-добрите ни ММА бойци, Румен Димитров, а след това нокаутира и също така известния му брат, Росен.

Валентинов е готов обаче да защити името на родината си и да покаже колко корави и непреклонни могат да бъдат българските бойци.
 
"Вярвам в себе си, знам че съм достоен българин и ще изляза на 19-ти октомври, за да защитя българската си чест и ще победя!"
 
 
Фестивалът Be Strong:Dimitar Dimitrov's Classic ще се проведе на 19-ти октомври (събота) в столичната зала "Арена Армеец". От сутринта до късна вечер най-голямата зала на Балканите ще бъде домакин на състезания по: жиу-житцу, граплинг, муай-тай, културизъм, бикини фитнес, стронг фит и други силови дисциплини, които ще се провеждат през целия ден.

 Всеки може да закупи билети онлайн или от касите на Тicketpro.bg или от магазина на ММА България на ул. Искър 16 в София. Билетите са на цена от 10, 15 и 20 лв. и важат за всички събития през целия ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес