Зареждане

Над 350 бойци пристигат на европейското по ММА в София

Над 350 бойци пристигат на европейското по ММА в София
Публикувано на: Март 23, 2017 в 17:35 ч

Европейското първенство по ММА ще се проведе от 29 март до 2 април в зала ЕФЕ в хотел "Маринела", гр. София.

Столицата ни е домакин на престижното събитие, след постигнатите успехи от бойците на Българската федерация по ММА на предходните международни турнири.

На пресконференцията присъстваха и официални лица от световната организация - IMMAF, които ще помагат и следят за подготовката и протичането на турнира.

Официалното откриване на първенството ще бъде точно в 10:45 на 29 март, когато ще присъства и министъра на младежста и спорта, проф. Даниела Дашева.

IMMAF има пълното доверие на президента на БФММА, Станислав Недков, стана ясно от едно от главните лица на IMMAF, Алистър Пети.
 
"Съдейки от своя опит в работата ми със Станислав Недков, не се съмнявам, че ще бъдете чудесен домакин и на световното първенство догодина", заяви Алистър Пети.

Недков от своя страна заяви, че амбициите му не стигат до тук.
 
"Имаме намерение да поискаме и Световното, но нека първо премине европейският шампион", добави той.
 
Недков благодари за гласуваното доверие, което ще помогне на БФММА да популяризира още повече смесените бойни изкуства в България.

Треньорът на националния отбор, Александър Чухрай даде повече информация относно последния подготвителен лагер на състезателите преди европейското:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес