Зареждане

Кулминацията на Максфайт 15 в Свети Влас

Кулминацията на Максфайт 15 в Свети Влас
Публикувано на: Юни 29, 2010 в 15:00 ч

 

Кулминацията на бойния професионален турнир, който ще се проведе в Свети Влас през идващата събота ще бъде срещата между българина Росен Димитров – Близнака и бразилския боец Дейвисон Франциско Силва Риберио. Както е известно 77-килограмовия българин е двукратен световен шампион по бойно самбо и многократен победител на ринга във формат ММА. Съперникът му, който живее в Лисабон е не по-малко опитен, шампион по бразилско джиу джицу и бокс.

Още в четвъртък с полет от Португалия Дейвисон и мениджърът Паоло Мегалхаес ще пристигнат край морето, където боецът ще направи тренировка и на българска земя. В четвъртък край морето с останалите състезатели ще тренира и Росен Димитров.

 

Ден преди бойния турнир Г-н Паоло Меалхаес ще посети и базата на професионалния футболен отбор "Черноморец Бургас”. Португалецът, който работи и с тима на "Бенфика” е информиран че в Бургас има стадион с една от най-добрите бази на балканите. По-всяка вероятност португалският мениджър ще посети и мениджърът Красимир Балъков.

 

Както бе оповестено, турнирът ще се проведе на луксозното яхтено пристанище Марина Диневи в Свети Влас, а организатори и този път са продуцентска къща "Максфайт”. Срещите ще бъдат във формат ММА и К1, а водещ на шоуто ще бъде певецът Дичо.

 

 

Източник: БТА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес