Зареждане

Gina Carano пристига в България

Gina Carano пристига в България
Публикувано на: Април 1, 2009 в 14:49 ч

Емблематичната фигура от женските свободни двубои (MMA) Gina Carano ще пристигне в България петък късно вечерта, разкриха от агенция Фокус.

Gina Carano има 7 поредни победи и нито една загуба. Предстоящия и двубой още не е известен, но се смята, че това ще бъде срещу Cristian "Cyborg" Santos, както вече съобщихме.

gina carano mma wfc

Причината за визитата на MMA звездата не е съвсем ясна, но близки източници от агенцията твърдят, че тя ще присъства като VIP гост на състезанието по свободни двубои (ММА) World Freefight Challenge 7, което ще се проведе на 4-ти април в София.

Тя била слушала доста за страната ни от състезателя на Affliction Andrei Arlovski, който скоро беше в България за да заснеме продължение на филма "Универсален войник".

Според вътрешна информация главната причина за нейното гостуване е, че американката иска лично да се запознае с един от най-добрите ни MMA бойци Любомир Геджев - Стъки. Според близки до звездата, това станало след като случайно попаднала на следната снимка:

http://img10.imageshack.us/img10/4485/gedjev.jpg

Това е типично в стила на Gina Carano, след като в интернет излязоха на показ нейни снимки в нетрезво състояние, а по-рано миналата година тя беше рекламно лице на компютърната игра Red Alert, като лошата кака с пушката.

Екипът на MMA България ще се опита да вземе интервю от звездата на предстоящото състезание, така че очаквайте повече информация скоро.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес