Зареждане

Днес от 19:00 в The Mall - открита тренировка на ММА бойци

Днес от 19:00 в The Mall - открита тренировка на ММА бойци
Публикувано на: Октомври 12, 2013 в 10:40 ч

Втората открита тренировка на част от ММА бойците, които ще участват в състезанието RPC: Be Strong на 19-ти октомври в Арена Армеец, ще се проведе на днес от 19:00 на втория етаж в The Mall на бул. Цариградско шосе 115.

Миналата събота трима от ММА бойците демонстрираха умения пред големия интерес и приятелска атмосфера.

Днешната събота юмруци и пот ще се леят от един от най-талантливите състезатели на клуб Real Pain, Тодор Желязков, бразилецът с черен колан по жиу-житцу Diego Borges и участникът в главната среща на вечерта Георги Валентинов, който излиза за да защити българската чест срещу венецуелската машина Ronny Alexander.

Предвидени са и игри с награди за присъстващите, както и всички ще получат разпечатан пълния списък с двубои за предстоящото ММА състезание.

Като допълнителна атракция ще има демонстрация по муай-тай - едно от най-агресивните и атрактивни бойни изкуства в света. По време на фестивала на силовите и бойни спортове Dimitar Dimitrov's Classic 2013 на 19-ти октомври, освен състезанието по ММА и другите спортни дисциплини, ще има и състезание по муай тай, което започва от обяд.

Заповядайте, очакваме ви отново, за да нажежим стените на The Mall - 12-ти октомври, 19:00 ч., 2-ри етаж (пред кино Арена).
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес