Зареждане

UFC обяви покрепата си за международна ММА федерация

UFC обяви покрепата си за международна ММА федерация
Публикувано на: Април 14, 2012 в 11:14 ч

Международната ММА федерация (IMMAF) е организация, чиято цел е да увеличи глобалното пърсъствие на MMA по света, както и да се грижи за доброто представяне на спорта и спазването на правилата му. Организацията ще съдейства и за развитието на аматьорския ММА, вкарвайки унифицирани правила за всички международни състезания. Голямата цел на оргаизацията е вкарването на ММА в олимпийските спортове.

"За да се гарантира успешното разрастване на този спорт, важно е да се инвестират ресурси, които да спомогнат развитието му и на аматьорско ниво," заяви управителя на UFC, Lorenzo Fertitta. "Съществуването на такава организация, която ще покровителства всички тези състезания и ще помага за реализирането им в световен мащаб, ще гарантира по-правилното им развитие и популяризиране. Надяваме се това да ни доближи още повече до Олимпийските игри."

Вице-президентът на правния отдел на UFC, Marc Ratner, заяви че създаването на такава организация е премисляно от много отдавна и е част от стремежа на UFC за глобално разширяване.

"MMA е много бързо развиващ се спорт и ние ще подкрепяме федерацията, която ще предложи глобални правила и мерки за сигурност за всички бойци. Има много препятствия, но сме уверени в крайните резултати и бъдещето на този спорт," заяви Ratner.

Повече за IMMAF може да научите от официалния им сайт:
http://www.immaf.org

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес