Зареждане

Вижте най-бруталният нокаут с ритник в женския ММА от срещата на Holm и Rousey насам

Вижте най-бруталният нокаут с ритник в женския ММА от срещата на Holm и Rousey насам
Публикувано на: Юни 25, 2018 в 09:25 ч

International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF) проведе тазгодишния си европейски шампионат в Букурещ и турнирът определено не разочарова, тъй като имаше изключително тежки ритници - може би най-бруталните откакто Holly Holm детронира Ronda Rousey през 2016-та.

Финландката Jenni Kivioja посрещна шведката Jessica Forslund Reis с приключващ срещата ритник в главата едва в 3-тата минута от срещщата им, която беше в категория перо:



Това беше първата от три срещи за Kivioja. В последствие тя надви италианката Fabiana Giampa преди да загуби на финала със съдийско решение от германката Julia Dorney. Kivioja си тръгна със сребърен медал и представяне, което ще остане в историята.

Kivioja имаше толкова срещи за такъв кратък период от време, тъй като IMMAF се бори за вкарване на ММА в Олимпийските игри и турнирите им са структурирани така, че да дават представа как биха изглеждали свободните боеве в олимпийска среда. 14 дивизии с по 8 бойци се състезават в продължение на три дена.



Кой знае каква роля ще изиграе организацията в прокарването на ММА в Олимпийските игри, но все пак е хубаво да видим, че такъв голям аматьорски турнир завърши без сериозни травми още след първия ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес