Зареждане

Kevin Randleman срещу "King Mo" Lawal евентуално в Sengoku 11

Kevin Randleman срещу "King Mo" Lawal евентуално в Sengoku 11
Публикувано на: Септември 11, 2009 в 17:03 ч

Двубоят от леко-тежката категория между Muhammed "King Mo" Lawal и Kevin Randleman евентуално  ще стане реалност  на 7 ноември в ММА промоцията World Victory Road: Sengoku 11, която ще се проведе на Saitama Super Arena в Saitama, Япония.

 

Според различни ММА източници, мениджърският екип на Lawal, е получил условията по договора и в момента го разглежда. От екипа на Randleman, също потвърдиха, че в момента двете страни се запознават с условията по договора.

 

Kevin Randleman

 

Randleman има текущ договор с промоцията Strikeforce, като все още не е ясно, дали ще получи разрешение да приеме двубоя срещу "King Mo" в Sengoku.

 

В момента Randleman преживява един от най-трудните периоди в своята кариера. Бившият шампион на UFC в тежката категория има личен рекорд 3-8 за последните си 11 двубоя, като съвсем наскоро претърпя загуба от Mike Whitehead по време на Strikeforce: Lawler vs Shields през юни, тази година. Освен всичко, през този труден за Kevin Randleman период, той пропусна и възможностите си за двубои срещу Quinton Jackson, Fedor Emelianenko, Mirko Filipovic и Mauricio Rua.

 

Muhammed Lawal

 

Състезавайки се в промоциите Pride и UFC, през последните 13 години от своята кариера, Randleman има забележителни победи над бойци като Maurice Smith, Pedro Rizzo, Renato Sobral, Murilo Rua и Mirko "Cro Cop" Filipovic.

 

Lawal от своя страна, за последно победи Mark Kerr само 25 секунди след началото на двубоя в тежка категория между двамата по време на M-1: Breakthrough, миналия месец. Това е първата победа за Lawal, след претърпяна тежка контузия по време на двубой срещу Ryo Kawamura в World Victory Road: Sengoku 7 през март. Тази победа е и единствената със съдийско решение за Lawal. Личният му рекорд за сравнително кратката му ММА кариера е 5-0. Последните му три победи са над Yukiya Naito, Fabio Silva и Travis Wiuff.

 

ММА България

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес