Зареждане

Верхувен: Аз печеля постоянно, а Бадр Хари само губи

Верхувен: Аз печеля постоянно, а Бадр Хари само губи
Публикувано на: Септември 23, 2021 в 19:00 ч
Рико Верхувен не вижда смисъл от битка с Бадр Хари в момента. Двамата вече се биха два пъти и легендата от Мароко водеше по точки, но загуби заради контузии. В първата им битка преди 5 години Бадр се справаше добре, но получи контузия в ръката и загуби с технически нокаут.

Преди 2 години видяхме втората им битка, в която Хари прати Верхувен два пъти в нокдаун. Бадр водеше с 2-1 рунда, но в третия рунд получи контузия в крака и така отново загуби с технически нокаут. Последваха две загуби от Бенджамин Адегбуи и от Аркадиуш Вжосек.

Така Бадр е в серия от 4 поредни загуби и няма победа в GLORY. Като цяло Хари няма победа в кикбокса от 6 години. Феновете не спират да говорят за трилогия между Верхувен и Хари, но Рико не вижда смисъл. Ето какво сподели Верхувен за трилогията с Хари:

Мисля, че бях ясен за трета битка с Бадр Хари. В момента няма никакъв смисъл от нова битка с него. Той се справяше много добре, но накрая загуби. Аз печеля постоянно, а той губи постоянно. 

Сега няма смисъл от такава битка. Всичко е до момент. Ако Бадр успее да спечели битки и да стигне до мястото на претендент, тогава ще ми е съперник. Аз го уважавам като боец. Това, което казвам не е проява на неуважение. 

Вече се бихме няколко пъти и напълнихме залите. Направихме история и бих искал да го направя пак. Трябва обаче да има смисъл. Това е мнението ми по темата за битка с Бадр Хари. 

Ще стигне ли Хари до трилогия с Верхувен ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес