Зареждане

Суад Салимова преди SFC 7: Битките са това, което ме прави щастлива

Суад Салимова преди SFC 7: Битките са това, което ме прави щастлива
Публикувано на: Януари 25, 2019 в 10:52 ч
Бойното шоу SFC 7: Avatars ще се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада". Зрителите ще станат свидетели на атрактивни битки по правилата на К-1 и ММА.

В една от битките в клетката ще излязат и две опасни дами - българската шампионка по кикбокс и таекуон-до Албена Ситнилска и професионалната състезателка по кикбокс Суад Салимова.

"Азербейджанската състезателка е един от най-ярките примери за пълно отдаване на спорта, с всичките му лишения и преодоляването на дългите разстояния само и единствено за да тренира в известния клуб Mike's Gym в Холандия."
 
Това пишат азербейджанските медии за Салимова. А ето какво каза тя специално за MMA.BG преди битката си у нас.

"Започнах да тренирам бойни изкуства от 16-годишна възраст. Често бях тормозена в училище и в един момент реших, че искам да бъда силна и да мога да се отбранявам. Това бе една от причините да избера да се занимавам с бойни спортове.

При първото си участие в състезание, когато бях на ринга, усетих че битките ме правят много щастлива и осъзнах, че искам да бъда професионален боен атлет."
 

 
Суад тренира в известние клуб "Mike's Gym", където се подготвят звезди като Бадр Хари, както и българският кикбоксьор, любимец на феновете на организацията GLORY, Стоян Копривленски. Именно там азербейджанката се готви и за предстоящата си среща с Албена Ситнилска на 9-ти февруари.
 
"Живея в Холандия и тренирам в Mike's Gym. Чувствам се отлично преди предстоящия ми двубой. Много съм благодарна на своите треньори - Mike Passnier и Peter hoopman, които водят подготовката ми много добре и влагат много време за развитието ми. Нямам търпение да изляза на ринга, защото битките ме правят изключително щастлива."

Салимова сподели и какво според нея ще е преимството ? пред шампионката Ситнилска.

"Уважавам опонентката си и се надявам да се подготви добре, за да направим хубав двубой. Защото моето основно предимство ще бъде моята добра кондиция."
 
   
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от MMA.BG.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес