Зареждане

Стоян Копривленски срещу Герик Биле на GLORY 81

Стоян Копривленски срещу Герик Биле на GLORY 81
Публикувано на: Юни 10, 2022 в 02:00 ч
Кикбокс звездата ни Стоян Копривленски ще направи една от най-важните битки в кариерата си. Снайпера се завръща на 20-ти август, за да се бие на GLORY 81, което ще се проведе в Дюселдорф. Негов съперник ще бъде френската звезда Герик Биле. Битката им ще бъде в лека категория.

Стоян е претендент номер 1 в GLORY, а Биле заема 2-рата позиция. Със сигурност победителят от срещата ще получи шанс за титлата срещу Тижани Безтати. Стоян вече има 2 битки срещу Безтати, като си размениха по 1 победа.

Копривленски е с рекорд 17-5 в кикбокса и е в серия от 4 поредни победи. В последната си битка Стоян победи Райлиян и спечели титлата в лека категория на MAX Fight. Това се случи в края на миналия месец.

В GLORY Стоян за последно се би в края на 2021 година и записа голяма победа с решение над Бруно Газани. Копривленски губи само 1 от последните си 7 битки в кикбокса.

Биле от своя страна е с рекорд 36-5-1 на ринга и е в серия от 3 поредни победи. Той записа 2 победи през април тази година. Герик печели 15 от срещите си с нокаут. Той губи само 1 от последните си 11 битки на ринга.

През март тази година Биле се завърна в GLORY и успя да победи Нордин Бен Мо с решение.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес