Зареждане

СК 'Файт' с второ място в годишния отборен шампионат на кик бокс

СК 'Файт' с второ място в годишния отборен шампионат на кик бокс
Публикувано на: Февруари 20, 2016 в 09:02 ч
 
Столичният СК "Файт" по кик бокс и световният и вицесветовен шампион Дюк Нуамеруе получиха годишни награди от Българската конфедерация по кик бокс и муай тай.

СК "Файт" заслужи купата за второ място в отборния шампионат на кик бокс - стилове на татами за 2015 г. Дюк Нуамеруе се нареди на четвърто място сред десетте най-добри състезатели за изминалата година.

Призовете бяха връчени на Общото събрание на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, което се проведе в петък, 19 февруари. Класирането на клубовете е на базата на спечелените отличия на държавни и световни първенства. Купата бе връчена на председателя на СК "Файт" Красимир Гергинов от председателя на Българската конфедерация по кик бокс и муай тай Виктор Меламед. 

През 2015 г. състезатели на СК "Файт" участваха с успех в държавните първенства по кик бокс във всички възрастови групи: деца, юноши и девойки, мъже и жени.

През октомври миналата година Дюк Нуамеруе спечели световна титла на кик бокс в стил кик лайт категория до 84 кг на шампионата на планетата в Белград и вицесветовна титла в стил лайт контакт категория до 84 кг месец по късно в Дъблин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес