Зареждане

Ренад Мехмедов: От GLORY харесаха 'Арена София' и ако дебютът в Бургас е успешен, догодина сме в столицата!

Ренад Мехмедов: От GLORY харесаха 'Арена София' и ако дебютът в Бургас е успешен, догодина сме в столицата!
Публикувано на: Август 29, 2023 в 12:00 ч
Автор: Георги Петков
"От GLORY искат всяка година по един път да идват в България. Ако всичко се получи както трябва в Бургас, през пролетта сме в София". 

Това разкри Ренад Мехмедов пред "Неформално с Георги Петков", след като стана ясно, че една от най-големите бойни вериги идва в България. Първата галавечер на промоутъра на наша земя ще се проведе на 07.10, в "Арена Бургас". 

"Ръководителите на веригата вече видяха "Арена София", заведох ги в столицата и им хареса. Казаха, че е напълно подходяща за провеждане на подобно събитие. Ако всичко мине добре октомври, догодина сме в София. 

Pay-per-view показателите толкова не ги интересуват. Искат да видят шоу, добра организация, продадени билети и доволни зрители. Това е критерият за тях", добави Мехмедов. 

"Майк Пасание доста пъти ме е изкушавал да се включа в бойно събитие, но не съм се решавал на тази стъпка. През 2013-а Бадр Хари трябваше да се бие на една гала. Майк ми предложи да се включа в една среща, но Бадр ме посъветва да не го правя. Така нямам нито един мач, но не съжалявам за това", допълни гостът ни. 

"На колкото повече хора помогнеш в живота си, толкова повече хубави неща те чакат, както и твоето семейство. Вярвам в това", завърши Ренад Мехмедов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес