Зареждане

Реми Боняски: Винаги съм вярвал, че ще успея

Реми Боняски: Винаги съм вярвал, че ще успея
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 02:00 ч
Реми Боняски e един от най-добрите бойци в историята на кикбокса.

Той е трикратен шампион на K-1 World Grand Prix в тежка категория, печелейки титлата през 2003, 2004 и 2008 година. Боняски е известен със своите хай кикове, атаки с коляно и силна защита, оттук идва и прякора му „Летящият джентълмен“. Наскоро в социалните мрежи Боняски реши да поговори за успехите, които постигна в кикбокса.

Реми споделя, че не всички са вярвали в него, но той не спирал да вярва, че ще успее.

"Винаги си пеех под душа, че ще стана най-добрия. Всички парчета от пъзела си дойдоха на мястото за мен, но това не беше просто късмет. Аз си свърших работата. Вярвах, доверявах се и не позволявах нищо да застане между мен и мечтата ми. 

Да, имах и загуби. Но когато загубиш, тогава ще останеш ли на земята ? Оставаш долу или ставаш и продължаваш ? Вярваш ли на другите или вярваш в себе си ? Не се оставяйте да бъдете заблудени, не се оставяйте да бъдете разсейвани. За мен това беше моето бъдеще. 

Исках да бъда най-добрият, независимо от всичко. Хората около мен не всички вярваха в мен и в моята мечта. Но аз вярвах. Всеки ден ходих в залата с колелото. Ако спуках гума, тогава се промъквах в метрото. Бях готов на всичко, за да стигна до залата.", написа Боняски.

Боняски записа 78 победи и 20 загуби в кариерата си. За последно Реми се би през 2017 година и загуби от Мелвин Манхуф с решение.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес