Зареждане

Реми Боняски помага на деца в неравностойно положение

Реми Боняски помага на деца в неравностойно положение
Публикувано на: Декември 29, 2023 в 02:00 ч
Кикбокс легендата Реми Боняски иска да помага на деца в неравностойно положение чрез бойните изкуства.

Кампанията ще стартира през януари чрез нова инициатива със запомнящия се слоган „Стани воин, стани легенда“. Националната кампания, стартирана от медийната платформа Warrior Code и Youth Fund Sport & Culture, има за цел да включи повече млади хора от по-бедни домакинства в бойните изкуства от 5 януари 2024 година.

Под вдъхновяващия слоган „Стани воин, стани легенда“, кампанията ще се ангажира да даде на младите хора достъп до света на бойните изкуства. Тази кампания е насочена специално към деца и младежи до 18 години, които нямат възможност да спортуват у дома поради финансови ограничения.

Те могат да проверят дали отговарят на условията за финансова подкрепа от Младежки фонд Спорт и култура чрез уебсайта warriorcode.com/doemee. Този фонд предлага на деца и младежи от семейства с ограничени доходи възможността да тренират в школа по бойни изкуства, която носи знака за качество на Martial Arts Authority.

Реми Боняски, посланик на Младежкия фонд за спорт и култура и съосновател на Warrior Code, е една от движещите сили зад тази кампания.

Кампанията „Стани воин, стани легенда“ обещава да бъде важна стъпка в превръщането на бойните изкуства в по-достъпни за млади хора от неравностойно положение. Като насърчава сътрудничеството, осведомеността и достъпността, кампанията има за цел да има положително въздействие върху живота на много млади хора.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес