Зареждане

Радек Пачуски пред MMA.BG: Идвам, за да нокаутирам Даниел Илиев

Радек Пачуски пред MMA.BG: Идвам, за да нокаутирам Даниел Илиев
Публикувано на: Април 12, 2021 в 07:17 ч
Радослав Пачуски е един от най-елитните атлети на Полша - състезател по кикбокс, муай тай и ММА с множество титли и битки зад гърба си. Той ще бъде и следващият противник на българският боен атлет Даниел Илиев, с когото ще се срещнат в клетката на EFM Show 2 на 5-ти юни в Арена Армеец, София. Двамата ще се бият по правилника К-1, но с ММА ръкавици.

Срещата им бе официално обявена след като Илиев записа силна победа при дебюта си в EFM Show на 9-ти април.

Вижте също: Доминираща победа за Даниел Илиев в EFM Show 

Пачуски веднага излезе след победата на Дани и двамата застанаха очи в очи. Полякът наблюдава много внимателно двубоя за да види на живо следващия си опонент.


 
"Гледах битката много внимателно и отблизо - точно до клетката," сподели Радек за MMA.BG. "Даниел и неговият опонент направиха много атрактивно кикбокс шоу за феновете. Мисля, че той е добър боец с много добри умения.

Радвам се, че именно той ще бъде мой противник. Допада ми и много идеята на организаторите на EFM Show, да напрвят кикбокс битки с ММА ръкавици. Това ще бъде много интересна битка за зрителите и съм сигурен, че срещата няма да стигне до съдийско решение."

EFM Show направи зрелищно шоу при първото си издание в Полша. Многото ефекти и пищен декор подсилиха атрактивността на битките, които включваха ММА, кикбокс и бокс (отново с ММА ръкавици).

"Първото издание на EFM Show ме впечатли," откровен е Радек. "Всичко бе много добре организирано и очаквам така да бъде и в България - на много високо ниво или дори още по-добро, ако има по-малко рестрикции и бъдат допуснати зрители, които да окуражат бойците на живо."

Радослав Пачуски, с прякор "Машината" има много богат опит на ринга. Още като национален състезател по кикбокс, той натрупва над 100 битки. През 2013-та влиза при професионалистите, където в момента е в серия от 10 поредни победи.

Ето как е изглеждал той в годините си, когато се е състезавал при аматьорите и в националния отбор на Полша.


През 2019-та той дебютира и в професионалния ММА, където се състезава в една от престижните организации - Absolute Championship Akhmat, където е със статистика 3-0, а две от победите му са с нокаут.

Именно от ACA Радек научава за България - покрай боеца Никола Дипчиков, за когото поляка смята, че е много силен състезател.

28-годишният боен атлет, заедно с брат си Камил, основават Uniq Fight Club - един от най-популярните и добри клубове за бойни спортове в Полша. Радек не спира да тренира и развива уменията си и изобщо не се притеснява от предизвикателства - колкото по-разнообразни, толкова по-добре. През 2016-та той участва в триатлонът Iron Man, завършвайки за 12 часа и 30 минути.


Радек сподели за MMA.BG, че няма търпение да се впусне в следващото си предизвикателство - битката с Дани Илиев на 5-ти юни.

"Аз съм от този тип бойци, които винаги търсят нокаута в клетката - така ще е и сега.

Много обичам да пътувам, но до момента не съм бил в България. Това ме кара да се вълнувам още повече преди битката - така ще мога да видя тази красива държава за пръв път."

EFM Show 2 е планирано за 5-ти юни в "Арена Армеец", София. Събитието, което ще се проведе в България с помощта на NewGen Management и мениджъра Никола Атанасов, ще изправи български бойни атлети срещу полски състезатели в различни правилници.

Очаквайте повече информация съвсем скоро първо на MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес