Зареждане

Доминираща победа за Даниел Илиев в EFM Show

Доминираща победа за Даниел Илиев в EFM Show
Публикувано на: Април 10, 2021 в 00:16 ч
Даниел Илиев участва в една от най-атрактивните битки на EFM Show по правилника на К-1 с ММА ръкавици. Той се изправи срещу Дамян Юстоп в 5-рундова битка по 2 минути.

Двамата бързо заеха центъра и започнаха да играят на размени с комбинации и кикове. Дани усети добре дистанцията още в началото и успя да използва добре ръстовото си предимство. До края на първия рунд Дани вкара повече удари и беше по-аткивният в клетката.

Във втория рунд отново Илиев спазва добра дистанция, използва удари с крака и ръце, за да държи на разстояние Юстоп и да му нанесе поражения, които към края на рунда вече си личаха по краката му.


В третия рунд Дамян влезе по-агресивно и нанесе няколко точни удара в главата на Илиев. Темпото остана високо до края, като полякът нанесе сериозни удари и направи аркада на българския атлет.

От ъгъла на Илиев усетиха промяната в стратегията на опонента и в следващия рунд Дани отново намери своята дистанция, макар и двамата да заиграха в по-бавно темпо и без излишни рискове. В края на рунда гонгът спаси поляка, след като българинът натисна сериозно с няколко комбинации, които зашеметиха опонента му.

При последния рунд двамата наложиха умерено темпо и Дани продължи да държи добра дистанция. След размяна на няколко удари, Илиев остана по-активният в клетката до самия край, в който съдиите дадоха своите гласове за Илиев.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес