Зареждане

Делян Славов преди MAX FIGHT 45: Очакванията към моите бойци са победа и доминация

Делян Славов преди MAX FIGHT 45: Очакванията към моите бойци са победа и доминация
Публикувано на: Юли 1, 2021 в 15:00 ч
Делян Славов е човекът, който стои зад подготовката на двама от бойците които ще се бият в MAX FIGHT 45 в тежкия правилник MAX 1.

При Славов се готвят младият талант Теодор Христов, както и шампионът по кикбокс и участник в основната битка на вечерта, Александър Петров.

Делян познава много добре своите бойци и сподели кратък коментар за подготовката и очакванията при всеки от тях.


Теодор излиза срещу молдовецът Василий Кирица, като застъпва на мястото на Бранко Бабачев, който получи контузия.

Вижте също: Теодор Христов заменя Бранко Бабачев в MAX FIGHT 45

Макар че Теодор е едва на 20 години, той е агресивен боец, носител на два шампионски пояса и бронзов медал от WAKO.

"Теодор е изключително разнообразен боец и няма изразена силна страна," сподели неговият треньор Делян Славов за MMA.BG. "Най-силното му оръжие е неговата креативност в ринга и нестандартния му подход във всяка ситуация. Желанието му за развитие и изяви е водещо, има много силна амбиция, много е отдаден на тренировъчния процес и това всичко неминуемо ще води до успехи на ринга.

Очакванията ми към него са да изпълнява тактическите указания, да показва класа от световно ниво и да бъде фактор в спорта в световен мащаб, а това минава и през тази галавечер на MAX FIGHT с този атрактивен правилник.

Теодор е боец с изключителен потенциал и ще направя всичко по силите си да реализира се реализира по най-добрия начин.

Може да се каже,че това е по-младата версия на Александър Петров - доста подобна физика и качества напомнят на Сашо, а сериозния му подход и отдадеността му ще гарантират супер кариера в бойните спортове. Около него ще има екип, който с времето се разраства и целта е само и единствено професионално развитие и успехи."


Александър Петров пък излиза в третия си двубой по правилника MAX 1.

Той е изгаря от желание да възобнови бойната си кариера, след като спортния свят бе блокиран от пандемията през 2020-та.

Вижте също: Александър Петров преди MAX FIGHT 45: Готов съм и за бой с голи ръце

Очакванията на Славов към него са високи и ще се търси затвърждаване на позицията му на шампион.

"Сашо е доказан професионалист с доста натрупан опит, може би неговата увереност и бързата му мисъл в ринга са най-силните му страни. Разбира се той разполага с много богат технически арсенал, а физически е много силен и подготвен.

Очакванията към него са за едно достойно представяне и за доказване на високото му ниво и затвърждаване на доминацията му в спорта.

Кариерата му е в постоянна възходяща линия, която за съжаление беше секната от пандемията през 2020-2021. Много сериозни мачове пропаднаха, но това като че ли амбицира Сашо още повече и доведе до още агресия, желание и концентрация в тренировките и подготовката му и в момента е гладен за ринг. Има доста организирани мачове за тази година.

Радваме се, че той е част от файт картите на MAX FIGHT и то в най-атрактивния правилник MAX 1."


MAX FIGHT 45 ще се проведе на Bedroom Beach, Слънчев бряг на 2-ри юли от 20:30 часа. За резервации и повече информация, всеки ден от 12:00 до 23:00ч: За повече информация следете събитието в Facebook и MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес