Зареждане

Теодор Христов заменя Бранко Бабачев в MAX FIGHT 45

Теодор Христов заменя Бранко Бабачев в MAX FIGHT 45
Публикувано на: Юни 30, 2021 в 12:00 ч
Травма извади Бранко Бабачев извън плановете на мачмейкъра на 45-тото издание на „Максфайт“. Опитният файтър, който трябваше да срещне на ринга молдовеца Василий Кирица е получил оплакване след тренировка на стара контузия.

Вместо него в сблъсък по правилата на МАХ 1 излиза 20-годишният представител на Варна - Теодор Христов. Боецът от Гагаузия вече има за съперник агресивен боец, носител на два шампионски пояса от различни бойни организации и бронзов медал от международните шампионати на WAKO.

Христов се готви усилено под ръководството на треньора Делян Славов.

"Нямаше никакви травми по време на подготовката, всичко мина нормално. И с килограмите нямам никакъв проблем," сподели Теодор за MMA.BG

Христов дебютира в атрактивния правилник MAX 1 - кикбокс с ММА ръкавици и влиза в предизвикателството без никакво колебание.

"Питаха ме дали искам да се състезавам по този правилник и аз се съгласих. Гледал съм го в чужбина и доста ми е допадало."

Молдовският опонент на Христов е вече добре проучен от него самия и от треньора Славов.

"Стабилен е, върви напред. Тактичен е и търси боя. Смятам, че е добър противник."

В MAX FIGHT 45 ще се проведат няколко срещи по правилника MAX 1, включително и главната с участието на Александър Петров, която и Теодор чака с интерес.

"Смятам, че мача на Александър Петров ще е много зрелищен. Тренираме заедно с него и се поддържаме."


MAX FIGHT 45 ще се проведе на Bedroom Beach, Слънчев бряг на 2-ри юли от 20:30 часа. За резервации и повече информация, всеки ден от 12:00 до 23:00ч: За повече информация следете събитието в Facebook и MMA.BG.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес