Зареждане

Дани Илиев пребори мозъчна травма и излиза в EFM SHOW 2 след месец

Публикувано на: Август 12, 2021 в 13:18 ч
Един от най-атрактивните кикбокс състезатели у нас, Даниел Илиев ще направи завръщането си на ринга на 11-ти септември в главната битка на EFM SHOW 2.

Грандиозната галавечер е едно от най-големите бойни събития случвало се напоследък в България. Полската верига EFM SHOW гостува у нас благодарение на New Gen Management и нейния управител, Никола Атанасов.

Вижте също: Българската връзка с щаба на Конър Макгрегър 

Шоуто ще предложи битки по правилниците на ММА, кикбокс и cageboxing, като ако съдим по първото издание на турнира, зрителите на живо ще станат свидетели на нещо наистина ефектно в най-голямата арена в региона.


Илиев е едно от ключовите лица за гостуването на турнира в София, тъй като вече има една победа в Полша преди няколко месеца. Малцина обаче знаят, че малко след битката Илиев претърпява тежка катастрофа с АТВ.

"Нямах каска и си ударих главата. Получих сериозна контузия. Казаха ми, че няма да мога да тренирам известно време. Имам силна психика и се завърнах към битките. До 11-ти септември ще бъде готов и ще зарадвам публиката и феновете на този спорт."

Повече за пътя на Дани към EFM SHOW 2, както и с връзката му с любимия отбор и дейността, която му дава най-много удовлетворение - вижте във видеото горе.

Друг очакван с интерес двубой е подглавното събитие с Владислав Кънчев и Норман Парк. Българинът бе провокиран на няколко пъти от устатия ирландец и битката се очаква да бъде с много заряд.

Вижте също: Влади Кънчев към Норман Парк: Направи сериозна грешка!

Освен тях в клетката ще видим и имена като Георги Валентинов, Михаил Николов, Живко Стоименов, Александър Цонев и др.


Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес