Зареждане

Cedric Doumbé се контузи и беше заменен от Troy Jones за GLORY 70

Cedric Doumbé се контузи и беше заменен от Troy Jones за GLORY 70
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
Шaмпионът в полусредна категория на GLORY Cedric ‘The Best’ Doumbé (73-6-1, 43 KO’s) е контузен и отпада от битката за титлата с бившият шампион в категорията Murthel ‘The Predator’ Groenhart (68-24-3, 39 KO’s). От организацията обявиха, че Troy Jones ще го замести и ще се бие срещу Groenhard на GLORY 70, което ще се проведе на 26-ти октомври във Франция. Битката между двамата ще бъде за временната титла в категорията, а победителя ще чака битка за безпорната с Doumbе, след като той се възстанови.

Groenhart идва след загуба от  Alim Nabiev, която инкасира през март тази година. Преди тази загуба той успя да нокаутира Mohammed Jaraya през септември 2018 година и така печели само веднъж в последните си 3 битки.

Jones oт своя страна е с рекорд 4-0 в GLORY и битката ще бъде трета за 2019 година за него. Той приема с по-малко от две седмици предизвестие и в последната си битка победи с нокаут Ammari Diedrick в края на септември. Преди тази победа той победи с решение Omari Boyd през февруари.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес