Зареждане

Benjamin Adegbuyi: Искам двубой за титлата или Badr Hari

Benjamin Adegbuyi: Искам двубой за титлата или Badr Hari
Публикувано на: Февруари 19, 2018 в 07:09 ч
Източник: glorykickboxing.com
Изпратено от: DoloR
Когато беше съобщено, че мароканската легенда Badr Hari е подписал договор с GLORY за няколко битки всички се развълнуваха. Той е голямо име в кикбокса и всеки иска да се докосне до него. Преди турнира за определяне на претендент за титлата в тежка категория Junior Tafa един от участниците обяви, че ще предизвика Badr Hari. Той не успя да победи, но за сметка на това пък победителя Benjamin Adegbuyi иска двубой с лошото момче.

Вижте какво още заяви Benjamin:


 
Да, вече ще трябва да ме наричате Г-н Тунир, а не като преди Г-н Джентълмен. Щастлив съм, всичко се случи по план. Тренировките и подготовката бяха добри, всичко е добре, приятелите ми от Румъния са тук. Свърших си работата като професионалист, уважавам всички, но аз съм претендент номер 1, шибаняци.

Не знам какво ще се случи сега - искам двубой за титлата или двубой с Badr Hari. Винаги съм готов за всичко, ще си взема кратка почивка да се насладя на семейството и децата ми. След това започвам да тренирам и да ставам все по-добър. Ще остана готов за всеки сценарий.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес