Зареждане

Бенджамин Адегбуи: Нокаутирам Бадр Хари в 2 рунда

Бенджамин Адегбуи: Нокаутирам Бадр Хари в 2 рунда
Публикувано на: Декември 14, 2020 в 14:00 ч
Бившият претендент за титлата на GLORY в тежка категория Бенджамин Адегбуи вярва, че ще победи Бадр Хари. Двамата оглавяват GLORY 76, което ще се проведе този уикенд в Ротердам. Срещата им ще излъчи безспорен претендент за титлата при тежките и двамата ветерани ще искат да си тръгнат с победата.

Вижте още - Бадр Хари: Нокаутирам Адегбуи и прибирам лесните пари

Наскоро голямата легенда от Мароко сподели, че ще спечели с нокаут в първия рунд, но Адегбуи не е съгласен. Бени е уверен в победата си, защото бил във върхова форма и прогнозира победа с нокаут във втория рунд. Ето какво още каза Бенджамин преди голямата битка:

Не съм спирал да тренирам. Остават няколко дни до битката и всичко е наред. Нашата битка пропадна два пъти и с това имам най-дългия тренировъчен лагер в кариерата ми. За мен беше добре, защото сега съм дори по-добър. Няма проблеми. В края на крайщата всичко беше добро и съм на 100 %. 

Рико и моя треньор ме научиха на някои добри неща, защото вече познават Бадр след двете битки, които направиха. Всички знаят, че Бадр Хари си намира изход, когато нещата станат тежки по време на битка. Гледал съм неговите битки и се уча от грешките. Знам какво прави добре и къде греши. 

Бадр може да нокаутира, но аз също го мога. Мисля, че сега се намирам в най-добрата си форма и ще е страхотна битка. Това е една от най-големите битки за 2020 година. Моята прогноза е победа за мен с нокаут във втория рунд. Ще видите на 19-ти декември. 

Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес