Зареждане

Бадр Хари: Нокаутирам Адегбуи и прибирам лесните пари

Бадр Хари: Нокаутирам Адегбуи и прибирам лесните пари
Публикувано на: Декември 11, 2020 в 06:00 ч
Бадр Хари е готов за предстоящата си битка с бившият претендент за титлата Бенджамин Адегбуи на GLORY 76. Двамата ще се бият в Ротердам на 19-ти декември, а битката ще излъчи претендент за титлата в тежка категория. Преди няколко дни легендата от Мароко стана на 36 години и ще се опита да си подари първа победа в кикбокса от 5 години.

Хари е с рекорд 106-15 на ринга и все още няма победа в GLORY. Той загуби два пъти от Рико Верхувен с технически нокаут, след като получи контузии и в двете срещи. Бадр направи реванш и с Хесди Гергес и спечели, но се провали на допинг тест и победата беше отменена.

Вижте също: Историята на Бадр Хари: От жертва на побойници до шампион и страховит нокаутьор

Бадр и Адегбуи участваха на пресконференция преди събитието и Хари сподели, че ще нокаутира своя съперник в първия рунд и ще прибере лесните пари:

Чувствам се много добре, уверен съм и много силен. Мина доста време, но сега съм готов да се бия след седмица. Много неща се случиха в тази претрупана година, но аз съм готов да го нокаутирам на 19-ти декември. Не мисля, че трябва да казвам на хората какъв Бадр Хари да очакват.

Те ме гледат как нокаутирам хора вече 20 години. Има само едно нещо, което Верхувен може да го научи и това е, че удрям здраво и когато ударя, той пада на земята. Нека не говорим много, защото почти не остана време до боя. Няма уважение в тази игра и аз не уважавам Адегбуи.

Може би като човек, но сега той е мой враг и няма уважение. Има само омраза, насилие и нокаут. Бенджамин смята, че се отказвам лесно, но ще видим на 19-ти декември. Битката с него е като разходка в парка и едни лесни пари. Всички знаят, че удрям тежко, ударя ли те - падаш.

Той ще го види. Аз не съм от тези герои в социалните мрежи. Нека не говорим, ще видим на 19-ти декември. Верхувен говорил, че Адегбуи ще ме нокаутира, нека двамата си легнат и сънуват това, защото няма да стане.

Искам следващата година да съм шампион в тежка категория. Интересува ме само титлата, а не кой я държи. Готов съм и гладен за битка. Ще го нокаутирам в първия рунд. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес