Зареждане

Бадр Хари срещу Джеймс Максуийни на GLORY 88

Бадр Хари срещу Джеймс Максуийни на GLORY 88
Публикувано на: Май 28, 2023 в 00:00 ч
Легендата Бадр Хари се завръща на ринга.

Лошото момче от Мароко се изправя срещу ветеран в лицето на Джеймс Максуийни. Битката между двамата ще се случи на събитието GLORY 88, което ще се проведе на 9-ти септември в Париж, Франция.

Победителят от битката ще получи правото да участва на турнира в тежка категория, който GLORY планират през декември. Хари няма победа на ринга от 8 години, но въпреки това не планира да спре.

Бадр е с рекорд 106-16-2-3 на ринга и е в серия от 4 поредни загуби. За последно Бадр се би с Алитър Овърийм в края на 2022 година. Хари загуби с решение на съдиите, но Овърийм се провали на допинг теста. Така победата му беше отменена.

Хари записа 4 загуби в GLORY и 3 несъстояли се битки. Te бяха срещу Овърийм, Хесди Гергес и Аркадуш Вжозек. За последно Хари победи Исмаел Лондт през 2015 година в Грозни, Чечня. Бадр печелеше по точки всички свои срещи в GLORY, но или се контузваше, или биваше нокаутиран.

Сега той е мотивиран от турнира в тежка категория и иска да си даде още един последен шанс. Ако Хари стигне до турнира, то това ще бъде лошо за него, защото там ще го чакат най-добрите, а той вече не е първа младост.

Максуийни е ММА боец и кикбоксьор. Джеймс е бивш боец на UFC и азиатската ONE Championship. В кикбокса той е с рекорд 47-8, а в ММА има 15 победи и 18 загуби. За последно Джеймс победи Ердоган с разделно решение в края на 2022 година.

Преди това Максуийни се би с Гьокхан Саки в GLORY. Саки го унищожи с лоу кикове и го нокаутира във втория рунд. Тази битка беше дебют за Джейс в GLORY. Максуийни е на 42 години, така че Хари има сериозен шанс да го победи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес