Зареждане

Бадр Хари ще отваря фитнес зали из цяло Мароко

Бадр Хари ще отваря фитнес зали из цяло Мароко
Публикувано на: Ноември 10, 2022 в 00:04 ч
Кикбокс легендата Бадр Хари обяви, че ще отвори фитнес зали из цяло Мароко.

37-годишната звезда вече е започнал да работи по този свой проект. Той обяви, че в следващите седмици отваря зала, която ще бъде най-голямата в неговата родина. Ето какво написа 'Лошото момче' в социалните мрежи:

"Реших да стартирам мрежа от фитнес зали в началото на 2023 година. Тези фитнес зали ще се наричат Punch и нашият проект е да развием фитнес зали, достигащи най-добрите международни стандарти, но достъпни за възможно най-много хора по отношение на абонаментната такса.

Моята амбиция е този проект да бъде страхотно човешко приключение със силно социално въздействие в цяло Мароко. Нашите хора заслужават истинско превъзходство и ние обещаваме да изведем фитнеса и битките на следващото ниво чрез нашата революционна концепция. 

Нашата цел е да развием мрежа от няколко десетки фитнес зали през следващите 3 години в цяло Мароко. Ние ще присъстваме навсякъде, за всеки мароканец. 

Ще имаме възможност да дадем повече подробности за откриването на 1-вата фитнес зала през следващите седмици. Това ще бъде най-голямата фитнес зала в Мароко. Вие заслужавате най-доброто и ние ще ви дадем най-доброто.", написа Хари.

Миналия месец Хари загуби трилогията с Алистър Овърийм. Той беше победен с решение на съдиите. Така Бадр навлезе в серия от 5 поредни загуби и обяви, че смята да сложи край на кариерата си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес