Зареждане

Атанас Божилов срещу беларуска кикбокс звезда в SENSHI 2

Атанас Божилов срещу беларуска кикбокс звезда в SENSHI 2
Публикувано на: Април 3, 2019 в 08:14 ч
Второто издание на професионалните бойни гала вечери SENSHI 2 на 20 април в зала „Арена Армеец“ ще срещне двама много добри кикбоксьори на ринга в двубой за Световната титла на WAKO PRO. Капитанът на националния отбор по кикбокс на България Атанас Божилов ще се изправи срещу един от най-коравите бойци на Беларус – Макс Сподаренко. Двамата ще се бият в стил К-1, категория 71.800 кг.

Феновете на кикбокса познават много добре Макс Сподаренко. Той е европейски шампион, носител на световна и европейска купа, както и 7-кратен шампион на Беларус. Сподаренко е носител и на отличието за най-добър европейски боец в стил К-1 за 2018 г. Битката между Божилов и беларуската кикбокс звезда е част от основната бойна карта на второто издание на най-новата професионална бойна верига у нас – SENSHI.

В спор за другата голяма титла на гала вечерта ще влязат Деян Топалски и Ахмед Крънич - един от най-изявените състезатели на Босна и Херцеговина. Техният друбой ще бъде за Европейски колан на WAKO PRO.

Вижте също: Деян Топалски се завръща в кикбокс турнир

На SENSHI ще се разиграят общо 12 зрелищни битки. Очаквайте подробности за цялата бойна карта на събитието в следващите дни. Спортното събитие ще се проведе на 20 април, от 19 часа, в зала „Арена Армеец“. Билетите са на цени от 10 лв.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес