Зареждане

Атанас Божилов-Наката с шампиоинска битка в Max Fight 43

Атанас Божилов-Наката с шампиоинска битка в Max Fight 43
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 09:46 ч
Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите, Атанас Божилов - Наката ще се включи в очакваното с интерес събитие Max Fight 43, което ще се проведе на 5-ти юли в "Bedroom", Слънчев бряг.

Състезанието ще запази духа на предходното издание - Max Fight 42 и ще включва битки по правилата на бокса, кикбокса и MMA.

При кикбокс срещите Наката ще излезе в категория до 72 килограма, където ще се бие за титлата и подготовката му върви с пълна пара.

"Готвя се с треньора ми Николай Атанасов в Бургас. Ще продължа подготовката си във Варна при Делян Славов и моите съотборници от националния отбор Алелсандър Петров и Богдан Шумаров.

Опонентът ми е украинец. Гледах няколко негови срещи, играе повече муай тай, рита хубаво и играе на няколко удара," споделя Наката за MMA.BG
 
 
Атанас Божилов се занимава с бойни спортове от 2007г. Със своите 177 см и 72 кг, той има извоювани 16 победи, 2 от които с нокаут, 1 загуба и 0 равни резултата.  Капитанът на националния ни отбор по кикбокс вече записа силна победа и титла през април и не смята да намаля оборотите и след Max Fight.

"Предстои ми участие на още няколко професионални галавечери до края на годината."

Битката на Божилов определено ще е от най-атрактивните, но на ринга в "Bedroom" ще се качат и други талантливи бойни атлети, които грабват интереса на Наката и той ще ги следи с интерес.

"Срещата на Богдан Шумаров ще бъде интересна, защото е много разнообразен и зрелищен състезател."
 

Атанас призова любителите на бойните изкуства да дойдат да гледат него и другите състезатели на живо.

"За феновете на бойните спортове и конкретно моите е ясно, че двубоят ми ще е зрелищен и интересен. Ще ги очаквам да ме подкрепят!"

Билетите са вече в продажба и са на цена от 30 лв. Може да бъдат закупени на място в клуб "Bedroom", спортен център "Max Fight Gym" в Слънчев бряг, както и в мрежата на Eventim.

Телефон за резервации: 0888860666, 0894222470,

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес