Зареждане

Royce Gracie предизвикал Bravo на двубой без правила

Royce Gracie предизвикал Bravo на двубой без правила
Публикувано на: Април 1, 2014 в 07:16 ч

След доминиращото представяне на Eddie Bravo над Royler Gracie в 20-минутната им среща в Metamoris 3, известният граплър имаше спречкване с легендарния Royce Gracie.

Както вече съобщихме, двамата си разменили остри реплики след срещата, а ето и какво точно е станало според самия Gracie.
 
"Видях го след двубоя, повръщаше. Royler доминира много, тренира много за сила, така че на Bravo му беше тежко и повърна след срещата. Казах му, че ми харесаха нещата, които сподели пред аудиторията след двубоя, но не ми харесва факта, че винаги е говорил глупости за Royler и за семейството ми. Той се изправи и започна да крещи, така че и аз повиших тона си и му казах, че не ми харесва това, което прави. Аз съм вале тудо състезател. Не съм боец, който играе за точки в двубой с определено време. Да се бием без време и с разрешени удари. Аз съм вале тудо боец, не се състезавам в граплинг турнири."

47-годишният Gracie не се е бил от победата си през 2007-ма над Kazushi Sakuraba.

Истината е, че Bravo се справи повече от добре при срещата си с Royler. Но Royce смята, че Royler е бил доминиращият боец.

Предполагаме, че историята ще има продължение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес