Най-големият сайт за бойни спортове

       

Български състезатели покориха жиу-житцу турнири в три държави едновременно

Български състезатели покориха жиу-житцу турнири в три държави едновременно
Публикувано на: Октомври 8, 2017 в 16:32 ч

Вчерашният ден беше пълен фурор за българската школа по жиу-житцу и граплинг. Едновременно в няколко турнира в различни държави се проведоха състезание по набиращия все повече популярност спорт, като навсякъде България имаше свои представители, които не само се представиха достойно, но и обраха медалите и доминираха над останалите състезатели.

Както вече ви съобщихме, Кристиян Попов от Pitbulls ММА стана шампион в категория до 91 кг на граплинг турнира ADCC Romania Open 2017, като освен това взе и златото в абсолютната категория на турнира.

В същия турнир състезателите на столичния клуб "София Запад" взеха 3 златни и един бронзов медал, с което спечелиха и отборната купа на румънското издание на ADCC.
 

 
Междувременно пък в Загреб, Хърватия варненските състезатели Радослав Букоров и Александър Александров взеха участие в престижния турнир на UAEJJF - Croatioa National Pro.

Букоров взе сребро в своята категория и стигна до полуфинал в абсолютната, а Александров спечели златото в тежката категория и среброто в абсолютната.
 

 
В Германия пък Константин Атансов от GF Team взе също два медала - в своята категория и в абсолютна (мастърс) и двата златни на турнира German National Jiu-Jitsu Championship.
 

 
Огромен успех за българската школа по бразилско жиу-житцу, която показва резултати на международните преборвания.

Напомняме ви, че на 11-ти ноември в гр. Монтана ще се проведе ежегодното състезание по бразилско жиу-житцу BJJ Cup Montana Open, в което участие ще вземат състезатели от клубовете медалисти, както и другите спортни клубове в страната.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Черният колан по БЖЖ Renato Canuto със семинар в София

Черният колан по БЖЖ Renato Canuto със семинар в София
На 3-ти февруари в София ще гостува черния колан по бразилско жиу-житцу Renato Canuto, който ще направи и семинар по време на престоя си.
Новини » януари 14, 2018 (0)
цялата новина

Кристиян Попов с нова граплинг титла

Кристиян Попов с нова граплинг титла
Врачанинът Кристиан Попов стана абсолютен шампион по граплинг в националния турнир по ММА и граплинг.
Новини » декември 4, 2017 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook